[Să Film!]: Câinele japonez

Să Film!: Proiecţie şi dezbatere „Câinele japonez”

UNATC București şi Film Menu prezintă sâmbătă 9 noiembrie, de la orele 19, proiecția filmului „Câinele japonez”, în regia lui Tudor Cristian Jurgiu.

Evenimentul face parte din proiectul „Să Film!”, care își propune să ofere contextul necesar unui dialog între public și realizatorii celor mai recente filme românești. Proiecţiile vor avea loc de fiecare dată în Sala de cinema din UNATC – o sală cu o capacitate de aproximativ 300 de locuri. La finalul fiecărei proiecții, publicul este invitat să intre în dialog cu o mare parte a echipei de filmare.

Scopul acestui proiect este, pe de o parte, de a facilita o înțelegere a modului în care funcționează fiecare departament al unei echipe de producție cinematografică şi pe de altă parte, de a propune un dialog amplu între realizatori și public, la scurt timp după ce filmul a fost lansat în sălile de cinematograf.

Programul „Să Film!” de sâmbătă, 9 noiembrie 2013 (UNATC – sala de cinema):

orele 19: Proiecție „Câinele japonez” (România 2013, regie Tudor Cristian Jurgiu)

orele 20.30: Discuție cu membrii echipei filmului.

Intrarea la eveniment este liberă.

Parteneri media: Radio Guerrilla, Şapte Seri, Dilema Veche, Liternet.ro, Sub25, Filmreporter.ro, Feeder.ro, Librăriile Humanitas, Librăria Anthony Frost, Librăriile Cărtureşti şi Librăria Jumătatea Plină.

Un gând despre „[Să Film!]: Câinele japonez

  1. Daca toate filmele facute dupa 1990 care au castigat fel de fel de premii,ursu de aur etc..si nu stim pentru ce merit ca nu am vazut nimic interesant in toate filmele ca exemplu eu cind vreau sa fluier fluier,cainele japonez si toate celelalte care nu stiu ca si o compunere are introducere cuprins si incheiere,iar filmele noastre Romanesti din ziua de azi ne fac de ras cu asa cuprins si mai ales cu sfarsituri de tot plansu sau premiile castigate de regizorii romani sunt un fel de zmeura de aur ale europei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s