[Să Film!]: aici… adică acolo

Să Film!: Proiecţie şi dezbatere „aici… adică acolo” (2012, regia Laura Căpățână Juller)

UNATC București şi Film Menu prezintă sâmbătă 23 noiembrie, de la ora 19, proiecția filmului „aici…adică acolo”, în regia Laurei Căpățână Juller.

Demarăm un nou proiect în cadrul „Să Film!”, în care ne propunem să proiectăm lunar câte un documentar românesc. Deși există numeroși cineaști talentați care realizează documentare, foarte puține sunt distribuite în circuitul de săli de cinema din țară. Considerăm că această situație este injustă și ne dorim, în măsura posibilităților, să contribuim la creșterea vizibilității acestui tip de cinema.

Evenimentul face parte din proiectul „Să Film!”, care își propune să ofere contextul necesar unui dialog între public și realizatorii celor mai recente filme românești. Proiecţiile vor avea loc de fiecare dată în Sala de cinema din UNATC – o sală cu o capacitate de aproximativ 300 de locuri. La finalul fiecărei proiecții, publicul este invitat să intre în dialog cu o mare parte a echipei de filmare. Scopul acestui proiect este, pe de o parte, de a facilita o înțelegere a modului în care funcționează fiecare departament al unei echipe de producție cinematografică şi pe de altă parte, de a propune un dialog amplu între realizatori și public.

Programul „Să Film!” de sâmbătă, 23 noiembrie, sala de cinema a UNATC

ora 19: Proiecție „aici…adică acolo” (România 2012, regie Laura Căpățână Juller)

ora 20.30: Discuție cu membrii echipei filmului.

Intrarea la eveniment este liberă.

Parteneri media: Radio Guerrilla, Şapte Seri, Dilema Veche, Liternet.ro, SUB25, Filmreporter.ro, Feeder.ro, Veioza Arte, Librăriile Humanitas, Librăria Anthony Frost, Librăriile Cărtureşti şi Librăria Jumătatea Plină.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s