[Să Film!]

 

Să Film!, episodul 1

Proiecţie şi dezbatere „Toată lumea din familia noastră” (România 2012, regie Radu Jude)

 

 

UNATC București şi Film Menu, în colaborare cu HiFilm, pun la cale pentru sâmbătă 7 aprilie, de la orele 18, proiecţia filmului „Toată lumea din familia noastră”, în regia lui Radu Jude, urmată de o dezbatere cu o bună parte a membrilor echipei de filmare.

Evenimentul deschide o serie de proiecții lunare, din cadrul proiectului „Să Film!”, care își propune să ofere contextul necesar unui dialog între public și realizatorii celor mai recente filme românești. Proiecţiile vor avea loc de fiecare dată în sala 105 din UNATC – o sală cu o capacitate de aproximativ 150 de locuri, dotată tehnic la standarde înalte. La finalul fiecărei proiecții, publicul este invitat să intre în dialog cu o mare parte a echipei de filmare.

Scopul acestui proiect este, pe de o parte, de a facilita o înțelegere a modului în care funcționează fiecare departament al unei echipe de producție cinematografică şi pe de altă parte, de a propune un dialog amplu între realizatori și public, la scurt timp după ce filmul a fost lansat în sălile de cinematograf.

Programul „Să film!” de sâmbătă 7 aprilie (UNATC -sala 105):

18.00: Proiecţie „Toată lumea din familia noastră” (România 2012)

20.00: Dezbatere pe marginea filmului cu o parte a membrilor echipei de filmare.

Participă: Dana Bunescu (sound design), Andrei Butică (imagine), Cătălin Cristuţiu (montaj), Radu Jude (regie, scenariu), Sofia Nicolaescu (în distribuţie), Şerban Pavlu (în distribuţie), Corina Sabău (scenariu), Mihaela Sîrbu (în distribuţie), Gabriel Spahiu (în distribuţie), Ada Solomon (producţie), Augustina Stanciu (costume)

Intrarea la eveniment este gratuită.

Filmul „Toată lumea din familia noastră” va putea fi vizionat în cinematografele din Bucureşti, Constanţa, Oradea şi Cluj începând de vineri, 6 aprilie.

Parteneri media: Radio Guerrilla, 24Fun, Dilema Veche, Liternet.ro, Metropotam.ro, Veiozaarte.ro, Filmreporter.ro, Librăriile Humanitas, Librăria Anthony Frost, Librăria Bastilia şi Librăria Jumătatea Plină.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s