[Să Film!] : După revoluţie

 

Să Film!, episodul 2

Proiecţie şi dezbatere „După revoluţie” (România 2010, regie Laurenţiu Calciu)

 

UNATC București şi Film Menu pun la cale pentru vineri 18 mai, de la orele 19, proiecţia filmului „După revoluţie”, în regia lui Laurenţiu Calciu, urmată de o dezbatere cu membrii echipei de filmare.

Evenimentul este al doilea dintr-o serie de proiecții lunare, din cadrul proiectului „Să Film!”, care își propune să ofere contextul necesar unui dialog între public și realizatorii celor mai recente filme românești. Proiecţiile vor avea loc de fiecare dată în sala 105 din UNATC – o sală cu o capacitate de aproximativ 150 de locuri, dotată tehnic la standarde înalte. La finalul fiecărei proiecții, publicul este invitat să intre în dialog cu o mare parte a echipei de filmare.

Scopul acestui proiect este, pe de o parte, de a facilita o înțelegere a modului în care funcționează fiecare departament al unei echipe de producție cinematografică şi pe de altă parte, de a propune un dialog amplu între realizatori și public, la scurt timp după ce filmul a fost lansat în sălile de cinematograf.

 

Programul „Să film!” de vineri 18 mai (UNATC -sala 105):

 

19.00: Proiecţie „După revoluţie” (România 2010)

20.30:Dezbatere pe marginea filmului cu membrii echipei de filmare.

Participă: Laurenţiu Calciu (regie, montaj, imagine), Rupert Wolfe-Murray (producţie)

Intrarea la eveniment este gratuită.

 

Filmul „După revoluţie” nu poate fi vizionat deocamdată decât în cadrul unor proiecţii speciale, nefiind distribuit în cinematografele din România.

Parteneri media: Radio Guerrilla, 24Fun, Dilema Veche, Liternet.ro, Metropotam.ro, Veiozaarte.ro, Filmreporter.ro, Librăriile Humanitas, Librăria Anthony Frost, Librăria Bastilia şi Librăria Jumătatea Plină.

 

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s