[Să Film!]: Visul lui Adalbert

 

Să Film!, episodul 3

Proiecţie şi dezbatere „Visul lui Adalbert” (România 2011, regie Gabriel Achim)

 

UNATC București şi Film Menu prezintă sâmbătă 26 mai, de la orele 19, proiecţia filmului „Visul lui Adalbert”, în regia lui Gabriel Achim, urmată de o dezbatere cu membrii echipei de filmare.

Evenimentul este al treilea dintr-o serie de proiecții lunare, din cadrul proiectului „Să Film!”, care își propune să ofere contextul necesar unui dialog între public și realizatorii celor mai recente filme românești. Proiecţiile vor avea loc de fiecare dată în sala 105 din UNATC – o sală cu o capacitate de aproximativ 150 de locuri, dotată tehnic la standarde înalte. La finalul fiecărei proiecții, publicul este invitat să intre în dialog cu o mare parte a echipei de filmare.

Scopul acestui proiect este, pe de o parte, de a facilita o înțelegere a modului în care funcționează fiecare departament al unei echipe de producție cinematografică şi pe de altă parte, de a propune un dialog amplu între realizatori și public, la scurt timp după ce filmul a fost lansat în sălile de cinematograf.

 

Programul „Să Film!” de sâmbătă 26 mai (UNATC -sala 105):

 

19.00: Proiecţie „Visul lui Adalbert” (România 2011)

20.30:Dezbatere pe marginea filmului cu membrii echipei de filmare.

 

Participă: Gabriel Achim (regie, scenariu, producţie), Doru Ana (în distribuţie), Anca Androne (în distribuţie), Vali Ighigheanu (scenografie), Paul Ipate (în distribuţie), Cosmin Manolache (scenariu), Luminiţa Mihai C(costume), Cristian Nicolescu (montaj), Ozana Oancea (în distribuţie), Gabriel Spahiu (în distribuţie), Dan Ştefan Rucăreanu (sunet), Ştefan Tatu (montaj), Vlad Voinescu (sunet)

Intrarea la eveniment este gratuită.

 

Filmul „Visul lui Adalbert poate fi vizionat în sălile de cinema din România începând cu data de 4 mai.

Parteneri media: Radio Guerrilla, 24Fun, Dilema Veche, Liternet.ro, Metropotam.ro, Veiozaarte.ro, Filmreporter.ro, Librăriile Humanitas, Librăria Anthony Frost, Librăria Bastilia şi Librăria Jumătatea Plină.

 

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s