[Să Film!] : Când se lasă seara peste Bucureşti sau metabolism

Afis Cand se lasă seara peste Bucuresti sau metabolism

 

Să Film!: Proiecţie şi dezbatere „Când se lasă seara peste București sau metabolism”

 

UNATC București şi Film Menu prezintă vineri 11 octombrie, de la orele 19, proiecția filmului „Când se lasă seara peste București sau metabolism”, în regia lui Corneliu Porumboiu.
Evenimentul face parte din proiectul „Să Film!”, care își propune să ofere contextul necesar unui dialog între public și realizatorii celor mai recente filme românești. Proiecţiile vor avea loc de fiecare dată în Sala de cinema din UNATC – o sală cu o capacitate de aproximativ 300 de locuri. La finalul fiecărei proiecții, publicul este invitat să intre în dialog cu o mare parte a echipei de filmare.

Scopul acestui proiect este, pe de o parte, de a facilita o înțelegere a modului în care funcționează fiecare departament al unei echipe de producție cinematografică şi pe de altă parte, de a propune un dialog amplu între realizatori și public, la scurt timp după ce filmul a fost lansat în sălile de cinematograf.

 

Programul „Să Film!” de vineri, 11 octombrie 2013 (UNATC – sala de cinema):

 

orele 19: Proiecție „Când se lasă seara peste București sau metabolism” (România – Franța 2013, regie Corneliu Porumboiu)

 

orele 20.30: Discuție cu membri echipei filmului.

 

Intrarea la eveniment este liberă.

 

 

Parteneri media: Radio Guerrilla, Şapte Seri, Dilema Veche, Liternet.ro, Sub25, Filmreporter.ro, Feeder.ro, Veioza Arte, Librăriile Humanitas, Librăria Anthony Frost, Librăriile Cărtureşti şi Librăria Jumătatea Plină.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s