C`est quoi?

FILM MENU este o revistă de cinema iniţiată şi sprijinită de Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică „Ion Luca Caragiale” din Bucureşti şi realizată de studenţi ai Facultăţii de Film din cadrul universităţii. Revista îşi doreşte să sprijine formarea viitorilor specialişti în cinema din ţara noastră. De asemenea, se implică în susţinerea unor evenimente cinematografice, printre care se numără organizarea unui Cineclub săptămânal și a unor serii de proiecții lunare cu filme românești recente, urmate de discuții cu echipele de realizatori (Să Film!) în sala de cinema a UNATC. Revista apare o dată la două luni, cu pauză în timpul vacanţei de vară, începând cu luna iunie a anului 2009. Este distribuită gratuit în diferite locaţii sau la evenimente organizate de redacţia FILM MENU.

Prin acest blog, ne dorim să vă ţinem la curent cu ce (mai) face Film Menu. Cu evenimentele pe care le organizăm, cu lucrurile pe care le auzim/vedem/credem.

Pe curând.

FilmMenu

3 thoughts on “C`est quoi?

  1. Buna.
    Sunt absolvent al facultatii de istorie, si ma intrebam daca pot contribui cumva la aceasta revista. Teza de licenta a fost in domeniul filmelor americane si sovietice din prima jumatate a Razboiului Rece-direct influentate de contextul geopolitic. O analiza comparativa, pe tematici :amenintarea straina, reinterpretarea istoriei, filmele „nucleare”. Plus un studiu de caz pe cinamatografia din Romania 1949-1969.

  2. Pingback: Film Menu (revistă de cinema) | Teologie pentru azi

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

WordPress.com Logo

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

Comentezi folosind contul tău Twitter. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

Comentezi folosind contul tău Facebook. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

Comentezi folosind contul tău Google+. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s