[Să Film!] : Secretul armei… secrete

Să Film!: Proiecţie şi dezbatere „Secretul armei…secrete” (1988, regia Alexandru Tatos)

UNATC București şi Film Menu prezintă sâmbătă 15 martie, de la ora 19, proiecția filmului „Secretul…armei secrete”, în regia lui Alexandru Tatos.

După un an și jumătate în care am proiectat și discutat exclusiv filme românești recente, începând cu acest sezon al „Să Film!” ne propunem să prezentăm lunar câte un film românesc realizat anterior anului 2000, pe care să îl discutăm cu echipa de realizatori. Ne dorim astfel să readucem în atenția publicului filme importante ale istoriei cinematografiei românești, unele dintre ele dificil de accesat, toate – imposibil de ignorat.

Evenimentul face parte din proiectul „Să Film!”, care își propune să ofere contextul necesar unui dialog între public și realizatorii celor mai recente filme românești. Proiecţiile vor avea loc de fiecare dată în Sala de cinema din UNATC – o sală cu o capacitate de aproximativ 300 de locuri. La finalul fiecărei proiecții, publicul este invitat să intre în dialog cu o mare parte a echipei de filmare. Scopul acestui proiect este, pe de o parte, de a facilita o înțelegere a modului în care funcționează fiecare departament al unei echipe de producție cinematografică şi pe de altă parte, de a propune un dialog amplu între realizatori și public.

Programul „Să Film!” de sâmbătă, 15 martie, sala de cinema a UNATC

ora 19: Proiecție „Secretul armei…secrete” (România 1988, regie Alexandru Tatos)

ora 20.30: Discuție cu membrii echipei filmului.

Intrarea la eveniment este liberă.

Parteneri media: Radio Guerrilla, Şapte Seri, Dilema Veche, Liternet.ro, Sub25, Filmreporter.ro, Feeder.ro, Veioza Arte, Librăriile Humanitas, Librăria Anthony Frost, Librăriile Cărtureşti şi Librăria Jumătatea Plină.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s